Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Winning

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 118* minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 77729EAN: 5050582481020

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Har­vem­pi ral­lie­lo­ku­va aloit­taa ku­vaa­mal­la ikään­tyvän, vas­ta­ha­koi­sen kus­kin uu­sio­per­heen on­nel­lis­ta elämää.

Har­vem­pi ral­lie­lo­ku­va aloit­taa ku­vaa­mal­la ikään­tyvän, vas­ta­ha­koi­sen kus­kin (Paul New­man) uu­sio­per­heen on­nel­lis­ta elämää. Vielä har­vem­pi ral­lie­lo­ku­va pu­dot­tai­si vaih­det­ta san­ka­rin epäon­nis­tues­sa pu­he­lin­sek­sissä. Tämä ei ole­kaan tyy­pil­li­nen yk­si­so­lui­nen ral­li­viih­dy­ke, vaan ral­li­maail­maan si­joit­tu­va täy­si­ve­ri­nen, jos­kin enemmän kuin vähän On­nenpäivät-hen­ki­nen, draa­ma. Tar­jol­la on myös au­tent­tis­ta ma­te­riaa­lia vuo­den 1968 In­dy 500 -a­jois­ta.
Ta­ri­na ei ole suo­ra­nai­ses­ti oma­peräi­nen, mut­tei liioin täy­sin kli­seillä kylläs­tet­tykään. Ehkäpä syynä on jon­kin­lai­nen ei­lispäivän nyans­si, jo­ka saa tii­vein ot­tein ete­nevät ta­pah­tu­mat ja hil­li­tyn sa­nat­to­mas­ti ku­va­tut tun­teet vai­kut­ta­maan as­tet­ta us­kot­ta­vi­mil­ta. To­ki näyt­te­lijöi­den ka­li­be­ri ja en­si­luok­kai­nen tek­ni­nen to­teu­tus aut­ta­vat myös.

Kuva, ääni & ekstrat

Sekä ajoittaista roskaa että lievää kohinaa on havaittavissa, mutta ikäisekseen kuva on erinomainen. Väritoisto on hallittua ja luontevaa, ja ajoittain jälki on suorastaan hätkähdyttävän yksityiskohtaista. Ääniraita on dialogiltaan moitteettoman välitön ja kaikin puolin miellyttävän levollinen. Ekstraton. (IJ)
23/08/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy