Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jason and the Argonauts

Taistelu kultaisesta taljasta. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Columbia TristarKuva:
Anamorfinen 1.75/1.3
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Tristar) ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­hos­te­mies Ray Har­ry­hau­se­nin epäi­lemättä pa­ras elo­ku­va.

Te­hos­te­mies Ray Har­ry­hau­se­nin epäi­lemättä pa­ras elo­ku­va. Ja­son ja kul­tai­nen tal­ja on van­ha­nai­kai­nen, naii­vi elo­ku­va, jon­ka sydän on kul­taa.
Luu­ran­ko­mies­ten hyökkäystä pi­detään klas­si­se­na stop­mo­tion-koh­tauk­se­na, mut­ta kyllä staat­ti­suu­des­taan huo­li­mat­ta Ta­los, Ro­dok­sen ko­los­sis­ta vai­kut­tei­ta saa­nut jät­timäi­nen prons­si­mies, on vai­kut­ta­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Tämän R1-levyn etuna on mahdollisuus katsella 1.33-suhteella. Esimerkiksi rautamies Talos on silloin ruudussa kokonaan. Laajakuvaa on puolestaan rajattu hieman. R2-versio on kuitenkin parempi levy, sillä se sisältää pitkän dokumentin Harryhausenista. Tässä on mukana vain John Landisin tekemä 10 minuutin haastattelu mestarista ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy