Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Best Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­pi­ke Leen osak­si tuot­ta­ma ih­mis­suh­de­ko­me­dia, jos­sa van­hat opis­ke­lu­ka­ve­rit ruo­ti­vat yh­tei­siä toi­lai­lu­jaan ja se­ka­via suh­tei­taan hää­tun­nel­mis­sa.

S­pi­ke Leen osak­si tuot­ta­ma ih­mis­suh­de­ko­me­dia, jos­sa van­hat opis­ke­lu­ka­ve­rit ruo­ti­vat yh­tei­siä toi­lai­lu­jaan ja se­ka­via suh­tei­taan hää­tun­nel­mis­sa. Pik­ku­ki­van häähömpän kaa­vaan on lisät­ty muu­ta­ma tuu­le­tet­ta­va luu­ran­ko ja pyhä­kou­luun so­pi­ma­ton mie­li­pi­tei­den vaih­to.
Kes­kimääräistä kiin­nos­ta­vam­mis­ta hah­mois­ta huo­li­mat­ta rah­keet eivät riitä täy­si­pai­noi­seen elo­ku­vaan, vaik­ka hy­viä het­kiä löy­tyy­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on erinomaisen tarkka, eikä pientä kohinaa tai roskaa pahempia ongelmia esiinny. Ääniraita on hillityn laadukas, mutta tilan tuntu loistaa suurimmaksi osaksi poissaolollaan. Ekstroissa 18 min. dokumentti, traileri ja faktaruutuja. Levyllä myös DVD-ROM -osio, joka tarjoaa niukasti lisätietoa leffan tekijöistä. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy