Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

MIB - Men In Black

MIB - miehet mustissa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162293873

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Will Smith ja Tommy Lee Jones ovat hyvä parivaljakko avaruusajan buddy-elokuvassa
Will Smith ja Tommy Lee Jones ovat hyvä parivaljakko avaruusajan buddy-elokuvassa
Ray Ban sai mainosdollareilleen hyvää vastinetta, mutta tuotesijoittelu tehtiin vielä maukkaasti
Ray Ban sai mainosdollareilleen hyvää vastinetta, mutta tuotesijoittelu tehtiin vielä maukkaasti
Will Smith on agentti J
Will Smith on agentti J
Tommy Lee Jones on agentti K
Tommy Lee Jones on agentti K

Elokuva

Will Smith ja Tom­my Lee Jo­nes ovat mie­het mus­tis­sa, tai toi­sin sa­noen 37-­tun­ti­sia päi­viä pais­ko­vat port­sa­rit siinä in­ter­ga­lak­ti­ses­sa sir­kuk­ses­sa, jo­ka on sa­laa teh­nyt maa­pal­los­ta ava­ruu­den muu­ka­lais­ten lem­pi­hos­tel­lin.

Will Smith ja Tom­my Lee Jo­nes ovat mie­het mus­tis­sa, tai toi­sin sa­noen 37-tun­ti­sia päi­viä pais­ko­vat port­sa­rit siinä in­ter­ga­lak­ti­ses­sa sir­kuk­ses­sa, jo­ka on sa­laa teh­nyt maa­pal­los­ta ava­ruu­den muu­ka­lais­ten lem­pi­hos­tel­lin. Näil­le kah­del­le muu­ka­lai­set jou­kos­sam­me ja ali­tui­nen maail­man­lo­pun uh­ka ovat yhtä­lail­la osa päi­vittäistä työ­ru­tii­nia kuin tu­los­tus­pa­pe­rin lisää­mi­nen tai muis­ti­lap­pu­jen kylvä­mi­nen meil­le muil­le.
S­te­ven Spiel­ber­gin tuot­ta­ma ja Bar­ry Son­nen­fel­din oh­jaa­ma sci­fi­ko­me­dia pitää naa­man po­ke­ril­la ja kie­len tiu­kas­ti pos­kes­sa tar­joil­les­saan vauh­tia ja hil­peitä sat­tu­muk­sia kesäil­lan ra­tok­si. 15 vuo­den ta­kai­nen kesän hit­ti­lef­fa on kestä­nyt ai­kaa yllättävän hy­vin, sillä har­va lef­fa on hok­san­nut tehdä muu­ka­lai­sis­ta ar­ki­sia ja maanlä­hei­siä yhtä haus­kas­ti. Hil­peä, vauh­di­kas ja tar­koi­tuk­sel­li­sen tyy­li­ha­kui­nen toi­min­ta­ko­me­dia on kesä­ki­sa­sar­jas­sa poik­keuk­sel­li­sen fik­su ja fil­maat­ti­nen ta­paus: elo­ku­van oi­val­luk­set tehdään pääa­sias­sa huu­mo­rin ni­missä, mut­ta myös sen tar­joi­le­ma maail­man­kat­so­mus tun­tuu pitävän kuo­sin­sa.

Kuva & ääni

Erittäin hyvä filmimäinen kuva on vakaa ja erotteleva, vaikka ikä näkyykin lievänä huntuna kuvan päällä ja myös muutamassa harvassa otteessa pienenä roskana. Energinen ääniraita säestää tapahtumia Danny Elfmanin musiikilla ja ottaa kaiken irti avaruusajan hilavitkuttimien mahdollistamista tehosteista.

Ekstrat

MiB oli aikoinaan harvinaisella DVD18-laitoksellaan Special Edition -julkaisuiden referenssiteos, ja ilahduttavasti nämä lisukkeet ovat siirtyneet nyt kattavasti Blu-raylle. Mukana on kommenttiraidoiksi ohjaajan ja Tommy Lee Jonesin legendaarinen silhuettikommenttiraita (voi kuunnella myös ilman kuvan päälle piirtyvää silhuettia), ja ohjaajan, Rick Bakerin ja ILM-tiimin tehostepainotteinen kommenttiraita. Näiden kylkiäisenä tarjolla on making of (23 min.), elokuvan alkuperäinen esittelyvideo (7 min.), traileri, teaseri, Will Smithin pakollinen musiikkivideo, kuvagallerioita (ml. valikoitujen kohtausten storyboardeja) sekä pitkä lista interaktiivisia pelejä ja kohtausten ja/tai hahmojen syntyvaiheiden vertailutoimintoja. (IJ)
25/06/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy