Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Narc

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.85
  
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ra­jus­ti al­ka­va Narc ku­vaa hyl­ly­te­tyn huu­me­po­lii­sin tus­kais­ta tai­val­ta van­haan vir­kaan.

Ra­jus­ti al­ka­va Narc ku­vaa hyl­ly­te­tyn huu­me­po­lii­sin (Ja­son Pat­ric) tus­kais­ta tai­val­ta van­haan vir­kaan. Mies jou­tuu so­lut­tau­tu­maan uu­des­taan huu­me­pii­rei­hin ja sel­vittämään kol­le­gan mur­haa. Kuu­ma­kal­le (ai­na vain maa­ni­sem­mak­si äi­tyvä Ray Liot­ta, myös tuot­ta­ja­na) tu­lee apuun. Per­he-elämä vaa­ran­tuu sa­mal­la. Näitä on näh­ty, mut­ta Narc pa­nee pa­rem­mak­si tark­ka­silmäi­sen psy­ko­lo­gian­sa an­sios­ta. Pal­jon lä­hemmäk­si rea­lis­mia ei pää­se.
Laa­du­kas ku­va ja kak­si hy­vin tömäkkää ää­ni­rai­taa. Vi­suaa­li­ses­ti oi­val­ta­va. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu haas­tat­te­lu­ja, koh­tauk­sen ra­ken­net­ta esit­te­levä osio ja trai­le­ri.

Tekijät

Ohjaaja: Joe Carnahan
Pääosissa: Jason Patric Ray Liotta
Tarina: Joe Carnahan
Kuvaus: Alex Nepomniaschy
Musiikki: Cliff Martinez

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy