Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen linnoitus

The Last Castle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Lu­paa­va ase­tel­ma heittää kak­si eri­lais­ta joh­ta­jaa vas­tak­kain: yh­den vir­heen vuok­si kal­te­rien taak­se pää­ty­neen so­ta­san­ka­rin ja so­ti­las­van­ki­lan wan­na­be-­joh­ta­jan.

Lu­paa­va ase­tel­ma heittää kak­si eri­lais­ta joh­ta­jaa vas­tak­kain: yh­den vir­heen vuok­si kal­te­rien taak­se pää­ty­neen so­ta­san­ka­rin (Red­ford) ja so­ti­las­van­ki­lan wan­na­be-joh­ta­jan (Gan­dol­fi­ni). Ta­ri­na kui­ten­kin kuih­tuu vä­hi­tel­len höl­mis­tyttäväk­si val­ta­kamp­pai­luk­si, jon­ka ta­pah­tu­mat eivät ole oma­peräi­siä tai edes ko­vin us­kot­ta­via.
Red­ford vetää tu­tun pa­tent­ti­san­ka­rin roo­lin, ja ma­fia­tehtä­vissä tois­tu­vas­ti va­kuut­ta­nut Gan­dol­fi­ni an­taa yllättävän ve­rettömän suo­ri­tuk­sen ta­ri­nan puo­li­pa­hik­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Mattapintainen, mutta kohinan ja värinän osalta kiitettävän ongelmaton kuva. ÄÄäniraita toistaa runsaan dialogin mainiosti ja muistaa myös aina aika-ajoin luodata tilaa - joskaan mistään erityisemmästä kokemuksesta ei ole kyse. Ekstroissa tekstitettynä ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (14 min.), laiha dokumentti (15 min.) ja traileri (anamorfinen/5.1). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy