Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Bonfire of the Vanities

Turhuuksien rovio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vei­ja­ri­mai­nen ta­ri­na voi­mien­sa tun­nos­sa ole­vas­ta pörs­si­mek­la­ris­ta, jo­ka eräänä il­ta­na vai­mon­sa selän ta­ka­na pe­leh­tiessään ek­syy vää­ril­le kul­mil­le ja saat­taa elämänsä ra­juun syök­sy­kier­tee­seen.

Vei­ja­ri­mai­nen ta­ri­na voi­mien­sa tun­nos­sa ole­vas­ta pörs­si­mek­la­ris­ta (Tom Hanks), jo­ka eräänä il­ta­na vai­mon­sa selän ta­ka­na pe­leh­tiessään ek­syy vää­ril­le kul­mil­le ja saat­taa elämänsä ra­juun syök­sy­kier­tee­seen. Pian ko­ko maail­ma tun­tuu ole­van häntä vas­taan, kun vai­mo jättää, ra­kas­ta­ja (Me­la­nie Grif­fith) pettää ja sekä työ että asun­to läh­tevät al­ta. Ai­noak­si ystäväk­si jää vie­ras leh­ti­mies (B­ru­ce Wil­lis), jo­ka alun­pe­rin toi­mi ta­pah­tu­mien ka­ta­lyyt­tinä.
Mor­gan Free­man näyt­te­lee elo­ku­van ai­noa­ta suo­ra­selkäistä vir­ka­miestä. Pe­rus­tuu Tom Wol­fen ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Brian De Palma
Pääosissa: Tom Hanks
Tarina: Michael Cristofer Tom Wolfe
Kuvaus: Vilmos Zsigmond
Musiikki: Dave Grusin

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy