Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kingsman - The Secret Service

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112720964

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­vin pitkäl­ti täy­del­li­nen agent­ti­viih­dy­ke eng­lan­ti­lai­ses­ta aris­tok­raat­tien pe­rus­ta­mas­ta maail­man­pa­ran­ta­jien sa­lajär­jestöstä, jo­ka il­man tai­kuut­ta tai by­rok­ra­tiaa hoi­te­lee pa­han­te­kijöitä pois päi­viltä.

Hy­vin pitkäl­ti täy­del­li­nen agent­ti­viih­dy­ke eng­lan­ti­lai­ses­ta aris­tok­raat­tien pe­rus­ta­mas­ta maail­man­pa­ran­ta­jien sa­lajär­jestöstä, jo­ka il­man tai­kuut­ta tai by­rok­ra­tiaa hoi­te­lee pa­han­te­kijöitä pois päi­viltä. Viiltävän rea­lis­min si­jaan elo­ku­va pyr­kii jat­ka­maan klas­sik­ko­bon­dien elämää suu­rem­paa lin­jaa, jo­ka sal­lii yhtäai­kaa kie­len pos­kes­sa olon ja aris­tok­raat­ti­sen jäykän ylä­huu­len. Yh­dis­telmä on mai­nio.
E­ri­tyi­ses­ti Ro­ger Moo­ren bon­de­ja muis­tut­ta­vas­sa elo­ku­vas­sa puit­teet ovat hulp­peat, agent­ti­kou­lu­tus jän­nittävää ja vas­tus­ta­jan agen­da klas­si­sen me­ga­lo­maa­ni­nen. Ta­ri­na il­mas­tonläm­pe­ne­mi­sen pysäyttä­mistä uu­des­ta näkö­kul­mas­ta lä­hes­tyvästä pa­hik­ses­ta (Sa­muel L. Jack­son) on ai­van yhtä pöhkö kuin missä ta­han­sa tu­si­na­luo­kan agent­tihömpässä, mut­ta nyt ko­ko­nai­suus on ele­gant­ti, ener­gi­nen ja jo­pa sen ver­ran kek­se­liäs, et­tei tästä jää jäl­ki­pa­hoin­voin­tia. Tämä on agent­tie­lo­ku­va, jos­ta Ja­son Bour­net, Jack Baue­rit ja uu­dem­pien vuo­si­ker­to­jen Bon­dit juok­se­vat heittämällä ohi vain huo­ma­tak­seen, et­tei isäntä heittä­nytkään mitään puu­kep­piä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Puitteet ovat genren edellytämissä määrin laveat ja huolitellun rikkaat. Myös musiikkiraita toimii tunnelmallisesti. Tekstitetyissä ekstroissa kattava sarja koosteita elokuvan synnystä (92 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)
22/06/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy