Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Last Vegas

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5050582972498

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Neljä kypsään ikään as­ti eh­ti­nyttä lap­suu­de­nystävää ko­koon­tuu vii­mei­sen häi­hin Las Ve­ga­siin.

Neljä kypsään ikään as­ti eh­ti­nyttä lap­suu­de­nystävää ko­koon­tuu vii­mei­sen häi­hin Las Ve­ga­siin. Rol­laat­to­rit, sydän­vai­vat ja van­hat kau­nat te­kevät tietä bi­le­tyk­sel­le ja siinä si­vus­sa sel­viää jo­ta­kin oi­keas­ta­kin elämästä. Vii­mei­sen kun­nia­kier­rok­sen si­jaan ky­se on kui­ten­kin enemmän­kin uu­den vai­heen alus­ta.
E­lo­ku­vat "Buc­ket List" ja "Last Or­ders" etäi­ses­ti mie­leen tuo­va ko­me­dia rat­sas­taa en­nen kaik­kea Mic­hael Doug­la­sis­ta, Ro­bert De Ni­ros­ta, Mor­gan Free­ma­nis­ta ja Ke­vin Kli­nes­ta koos­tu­val­la hur­jal­la näyt­te­lijä­kaar­til­laan. En­simmäistä ker­taa yh­dessä nähtävä ne­lik­ko som­pai­lee vet­reäs­ti eikä vi­rii­lien van­hus­ten yh­tei­sestä pa­ko­ret­kestä puu­tuu sydä­mel­listä eloa. Huu­mo­ri kuk­kii ki­vas­ti ja me­no on su­la­vaa, jos­kin sy­ke on ta­sat­tu ver­rat­tain rau­hal­li­sel­le ta­sol­le.

Kuva & ääni

Hivenen paahtunut kuva on väristoistoltaan yksyhteen kastanjanruskeaksi patinoidun Michael Douglasin kanssa, mutta samalla kiitettävän terävä ja vakaa. Ääniraita ei vedä huomiota itseensä yhtä tanssinumeroa enempää, mutta hoitaa tehtävänsä mukinoitta.

Ekstrat

Ekstroissa asiallinen kommenttiraita (ohjaaja ja käsikirjoittaja Dan Fogelman) ja sarja promohenkisiä minikoosteita elokuvan tarinasta (3 min.), kuvauksista Vegasissa (3 min.), bikinibileistä (2 min.), pääosan nelikosta hahmoina (2 min.), pääosien näyttelijöistä (3 min.) ja sivuosien näyttelijävalinnoista (2 min.). (IJ)
29/04/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy