Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ed Wood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

”­Ku­vaa mitä vain, kun­han se on seit­semän ke­laa pitkä.” Maail­mas­sa on vielä toi­voa, kun maut­to­mis­ta­kin ai­nek­sis­ta syn­tyy hie­no­ja elo­ku­via.

”­Ku­vaa mitä vain, kun­han se on seit­semän ke­laa pitkä.” Maail­mas­sa on vielä toi­voa, kun maut­to­mis­ta­kin ai­nek­sis­ta syn­tyy hie­no­ja elo­ku­via.
Hol­lywoo­din sur­keim­man oh­jaa­jan Ed Woo­din (John­ny Depp) ta­ri­na on to­ki oh­jaa­ja Tim Bur­to­nin kä­sissä upea elä­mys, kun sitä ver­taa Woo­din omiin oh­jauk­siin.
Mar­tin Lan­dau on mai­nio Be­la Lu­go­si­na. Vin­cent D'O­nof­rio pii­pah­taa ai­van ai­to­na Or­son Wel­le­sinä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva ja ääniraita. Howard Shoren luoma Woodin elokuvamusiikin pastissisoundi on miltei hauskinta koko jutussa. Ekstroihin on tallennettu musiikkivideo, traileri, 14+7+8+9+14 min. dokumentit ja kommenttiraita. Takakannen mukaan tämä on värielokuva. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy