Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

G. I. Joe - Retaliation

G. I. Joe 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040120

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Channing Tatum, D.J. Cotrona ja Dwayne Johnson
Channing Tatum, D.J. Cotrona ja Dwayne Johnson

Elokuva

Puh­das nons­top-mättö jat­kaa siitä mi­hin edel­li­nen osa jäi: pa­hik­set ovat vaih­ta­neet Yh­dys­val­tain pre­si­den­tin ti­lal­le so­lut­tau­tu­jan ja nyt ko­ko G.I. Joe -­ryhmä on tu­li­lin­jal­la.

Puh­das nons­top-mättö jat­kaa siitä mi­hin edel­li­nen osa jäi: pa­hik­set ovat vaih­ta­neet Yh­dys­val­tain pre­si­den­tin ti­lal­le so­lut­tau­tu­jan ja nyt ko­ko G.I. Joe -ryhmä on tu­li­lin­jal­la. Ilo­tu­li­tuk­set ja le­lu­mai­nen pin­ta on koh­dal­laan, mut­ta lei­kin pu­nai­nen lan­ka mean­de­roi vai­val­loi­ses­ti toi­min­ta­koh­taus­ten lo­mas­sa.
En­simmäi­sen osan nos­tal­gi­nen hen­ki on nyt pitkäl­ti hu­kas­sa, ta­ri­na ole­mat­to­mis­sa ja toi­min­ta puu­dut­ta­van ge­nee­ristä ja tau­koa­ma­ton­ta. Elo­ku­va ei saa näpsäkästä al­kua­se­tel­mas­taan ir­ti kuin yh­den ver­rat­tain ove­lan maail­man­joh­ta­jien ta­paa­mi­sen, jos­sa yk­si ikui­suus­ky­sy­mys saa yllättävän näppärän rat­kai­sun. Muu­toin me­no on täy­del­li­sen ä­ly­va­paa­ta tois­tu­vien epä­loo­gi­suuk­sien saat­te­le­maa ry­mis­te­lyä. Bo­to­xia ai­voil­le.
Dway­ne "T­he Rock" John­son on hyvä Roadb­lock, mut­ta Bru­ce Wil­lis Col­ti­na ja eri­tyi­ses­ti Chan­ning Ta­tum Du­ke­na pää­sevät vä­hillä mi­nuu­teil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja hellittämätön ääniraita. Ekstroissa ohjaajan ja tuottajan keskinkertainen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (4 min.) ja kattava sarja making of -koosteita (73 min.). Ekstrojen suurin yllätys on, että lähes koko elokuva kuvattiin New Orleansissa, sillä elokuva ei kaupungin omaperäisyydestä hyödy lainkaan. (IJ)
13/08/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy