Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

K2 - vuorten jättiläinen

K2 - The Ultimate High 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­suaa­li­ses­ti ei lä­heskään yhtä näyttävä tai vauh­di­kas vuo­ri­kii­pei­ly­ta­ri­na kuin Ver­ti­cal Li­mit, mut­ta ker­to­muk­se­na ilah­dut­ta­vas­ti mo­niu­lot­tei­sem­pi.

Vi­suaa­li­ses­ti ei lä­heskään yhtä näyttävä tai vauh­di­kas vuo­ri­kii­pei­ly­ta­ri­na kuin Ver­ti­cal Li­mit, mut­ta ker­to­muk­se­na ilah­dut­ta­vas­ti mo­niu­lot­tei­sem­pi. Teh­ty myös mel­kein 10 vuot­ta aiem­min, jo­ten sii­pei­lystäkään ei ole ky­se.
Toi­saal­ta ko­ke­mat­to­man te­kijä­jou­kon jäl­ki nä­kyy, pait­si jois­sa­kin roo­li­suo­ri­tuk­sis­sa, myös ajoit­tain tyhjänpäiväi­seen Way­ne's World -jau­ha­mi­seen va­joa­vas­sa dia­lo­gis­sa.
Hu­vi­tus­ta herättää myös hah­mo­jen "we did it" -heh­ku­tus jo en­simmäi­sellä lei­rillä, ja vas­taa­vas­ti Top of the World -in­toi­lu K2:­sen lael­la, jo­ka ni­mensä mu­kai­ses­ti on maail­man toi­sek­si kor­kein la­ki­pis­te.

Kuva, ääni & ekstrat

Materiaaliin nähden kiitettävän hyvä kuva, jossa roska ja kohina pysyvät kutakuinkin aisoissa ja yksityiskohdista saa selvää. Hyvä, aikaa henkivä ääniraita, jolta on kuitenkin turha odottaa sitä, että tuulet ja lumivyöryt pauhaisivat samalla vakuuttavuudella kuin Vertical Limitissä. Ekstroissa traileri, tasokas dokumentti (29 min.) ja faktat. Kannessa väärä kesto. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy