Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Disclosure – Verkossa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tätä elo­ku­vaa ei oli­si voi­nut tehdä us­kot­ta­vas­ti sen jäl­keen, kun De­mi Moo­ren it­sensä­pal­jas­ta­jan viet­ti saa­vut­ti la­ki­pis­teensä St­rip­tea­ses­sa.

Tätä elo­ku­vaa ei oli­si voi­nut tehdä us­kot­ta­vas­ti sen jäl­keen, kun De­mi Moo­ren it­sensä­pal­jas­ta­jan viet­ti saa­vut­ti la­ki­pis­teensä St­rip­tea­ses­sa. Tässä hän on vielä täy­del­li­nen uh­ka mie­hel­le. Sekä Moo­ren että Mic­hael Doug­la­sin ve­re­vim­piä roo­le­ja. Mic­hael Crich­to­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va kä­si­kir­joi­tus pitää ot­tees­saan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy