Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Petetty

Betrayed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.82
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­BI-a­gent­ti tut­kii jut­tua syvällä etelässä, ja huo­maa ra­kas­tu­neen­sa pääepäil­tyyn.

F­BI-a­gent­ti (Deb­ra Win­ger) tut­kii jut­tua syvällä etelässä, ja huo­maa ra­kas­tu­neen­sa pääepäil­tyyn (Tom Be­ren­ger). Pe­laa vä­lillä mauk­kaas­ti it­se­pe­tok­sen psy­ko­lo­gi­sil­la lai­na­lai­suuk­sil­la, mut­ta va­joaa äk­kiä ru­tii­nit­ril­le­rik­si. Po­liit­ti­ses­ti kan­taaot­ta­vien elo­ku­vien 1970-lu­vun te­kijä­mies ei kek­si­nyt ra­sis­miai­hee­seen mitään uut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä ja rakeinen, muttei kovin kohinainen kuva, ei-anamorfinen. Selkeä ääniraita keskittyy dialogiin. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Costa-Gavras
Pääosissa: Debra Winger Tom Berenger
Tarina: Joe Eszterhas
Kuvaus: Patrick Blossier
Musiikki: Bill Conti

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy