Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

X-Men: First Class

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705077

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ryhmän esinäytök­sek­si kir­joi­tet­tu esi­so­sa näyttää kuin­ka hah­mot löy­sivät toi­sen­sa ja loi­vat mai­neen­sa maail­man­po­li­tii­kan näyttämöillä.

Ryhmän esinäytök­sek­si kir­joi­tet­tu esi­so­sa näyttää kuin­ka hah­mot löy­sivät toi­sen­sa ja loi­vat mai­neen­sa maail­man­po­li­tii­kan näyttämöillä. Ken­ne­dyn val­ta­kau­teen näppäräs­ti si­joit­tu­va elo­ku­va löytää pal­jon teks­tuu­ria 60-lu­vun Ox­for­dis­ta, Kylmän so­dan tais­te­lu­ken­tiltä ja kes­ki­tys­lei­reil­le pa­laa­vis­ta ta­kau­mis­ta. Ilah­dut­ta­vin­ta kui­ten­kin on, että hulp­pean ee­pok­sen draa­ma tun­tuu toi­mi­van us­kot­ta­vas­ti ja su­van­not­ta­man ta­lou­del­li­ses­ti. Sil­ti tämä on elo­ku­va, jo­ka up­poaa en­nen kaik­kea ryhmä X:n fa­nei­hin, sillä muut jää­neevät hel­pos­ti päi­vit­te­lemään run­sai­ta taus­toi­tuk­sia ja sikä­li rön­syi­levää ta­ri­nan kaar­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva pysyy hyvin mukana toiminnassa, vaikka muutama otos siellä täällä - huomattavammin Magneton viimeinen lähikuva - jää pehmeäksi. Valtaosin jälki on erottelevaa, vakaata ja luonnollista. Elävä ääniraita värittää tapahtumia asiallisen energisellä, mutta silti säännöstellyllä äänimaailmalla. Ekstroissa hyvä moniosainen making of (70 min.), poistettuja kohtauksia (14 min.), eriytetty musiikkiääniraita, käsikirjoituksesta elokuvaan -toiminto ja mutanttiestintäpeli. Yhdellä levyllä. Elokuva on julkaistu osana "X-Men and the Wolverine: Adamantium Collection" -boksia, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erillisinä. (IJ)
22/12/2013
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy