Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaarallinen suhde - Special Collector's Edition

Fatal Attraction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

"On se hyvä, että otin nak­ki­ni pois kat­ti­las­ta, en­nen kuin ve­si al­koi kie­hua." Selvät saa­te­sa­nat AIDS-ai­ka­kau­del­le.

"On se hyvä, että otin nak­ki­ni pois kat­ti­las­ta, en­nen kuin ve­si al­koi kie­hua." Selvät saa­te­sa­nat AIDS-ai­ka­kau­del­le. Syn­tiä seu­raa so­vi­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen kuvan ja äänen laatu. Ekstroissa 28+10+20 min. dokumentit, 7 min. harjoitusnauhaa, vaihtoehtoloppu introlla, kommenttiraita ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy