Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unissakävelijä

Sleepwalker 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ruot­sa­lai­nen kau­hue­lo­ku­va, jos­sa on yri­tystä.

Ruot­sa­lai­nen kau­hue­lo­ku­va, jos­sa on yri­tystä. Ul­rik unis­sakä­ve­lijä, st­res­saan­tu­nut ark­ki­teh­ti, herää aa­mul­la ve­ri­sestä sän­gystä ja per­he on ti­po­tiessään. Mies kä­ve­lee unis­saan, jo­ten ei muu­ta kuin unilää­kettä ki­taan vii­ni kyy­ti­poi­ka­na ja vi­deo­ka­me­ra tei­pillä ol­kapäähän.
Pir­teä ja yllättävä elo­ku­va sai idean tai pa­ri Blair Witc­histä, mut­ta vi­deo­ku­vaa käy­tetään nyt ai­van eri tar­koi­tuk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason skandinaavikuva. Värisävyissä on käytössä kapea skaala. Suttuista vaikutelmaa lisää rakeisen videokuvan käyttö tehokeinona. Mukavasti tilaa luova ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy