Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kolmas kaksonen

The Third Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 167 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ken Fol­let­tin sa­man­ni­mi­seen kir­jaan pe­rus­tu­va kol­mi­tun­ti­nen mi­ni­sar­ja gee­ni­tut­ki­jas­ta, jo­ka ident­tis­ten kak­sos­ten tut­ki­muk­ses­saan törmää mo­ni­ta­hoi­seen vel­jes­kat­raa­seen.

Ken Fol­let­tin sa­man­ni­mi­seen kir­jaan pe­rus­tu­va kol­mi­tun­ti­nen mi­ni­sar­ja gee­ni­tut­ki­jas­ta (Top Gu­nin ajois­ta ikään­ty­nyt Kel­ly Mc­Gil­lis), jo­ka ident­tis­ten kak­sos­ten tut­ki­muk­ses­saan törmää mo­ni­ta­hoi­seen vel­jes­kat­raa­seen (Har­kit­tu mur­ha -sar­jan Ja­son Ged­rick mo­ni­roo­lis­sa). Hall­mar­kin tuo­tan­toa, jo­ten jän­ni­tys ja toi­min­ta jäävät kli­seis­ten ih­mis­suh­tei­den var­joon.

Kuva, ääni & ekstrat

Perustason välttävä kuva ja ääni. Filmografiat ja traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Tom McLoughlin
Pääosissa: Kelly McGillis Jason Gedrick
Tarina: Ken Follett Cindy Myers
Kuvaus: Frank Tidy
Musiikki: Don Davis

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy