Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaappaus yössä

Green Ice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tun­na­ria myö­ten wan­na­be-­bon­dik­si räätälöi­ty koo­mi­nen toi­min­tapätkä eteläa­me­rik­ka­lais­ten sma­rag­dien sa­la­kul­je­tuk­ses­ta.

Tun­na­ria myö­ten wan­na­be-bon­dik­si räätälöi­ty koo­mi­nen toi­min­tapätkä eteläa­me­rik­ka­lais­ten sma­rag­dien sa­la­kul­je­tuk­ses­ta. Tässä hou­su­ja pitää An­ne Arc­her, jon­ka ai­sa­pa­rik­si is­tu­tet­tu Ryan O'­Neal jää aut­ta­mat­ta perässälön­tys­te­lijäk­si. Toi­min­ta on ta­sai­sen lat­teaa, roo­li­suo­ri­tuk­set vä­kinäi­siä ja ai­noa toi­mi­va ko­miik­ka ta­ha­ton­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Varsinkin alun sumuisissa kuvissa jälki on häiritsevän rosoista, eikä tarkkuudessa tai värien toistossa ole iloitsemista. Värinä ei myöskään rajoitu reunoihin. Karkean etäinen ja ponneton ääniraita. Ekstroissa traileri ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy