Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

More American Graffiti

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1979Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582899368

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mon­taa­si­mai­nen ja es­toit­ta rön­syi­levä jat­ko-o­sa Geor­ge Lu­ca­sin pik­kuk­las­si­kol­le näyttää mitä osal­le hah­mois­ta ta­pah­tui edel­li­so­san jäl­keen.

Mon­taa­si­mai­nen ja es­toit­ta rön­syi­levä jat­ko-o­sa Geor­ge Lu­ca­sin pik­kuk­las­si­kol­le näyttää mitä osal­le hah­mois­ta ta­pah­tui edel­li­so­san jäl­keen. Yk­si yrittää löytää tiensä pois Viet­na­min tais­te­lu­ken­tiltä, toi­nen val­mis­tau­tuu polt­ta­maan li­pun so­dan­vas­tai­se­na pro­tes­ti­na, kol­mas ha­kee paik­kaan­sa it­senäi­senä nai­se­na viih­de­tai­te­li­jan ural­la, neljäs yrittää is­keä is­lan­ti­lais­ta vaih­to-op­pi­las­ta ja yh­den pa­ris­kun­nan yh­tei­se­loa uh­kaa­vat muut­tu­vat su­ku­puo­li­roo­lit. Ajat muut­tu­vat, eikä tämä elo­ku­va­kaan enää juu­ri muis­tu­ta edeltäjäänsä.
D­raa­ma ja ko­me­dia ovat mo­lem­mat kuin peräi­sin Po­lii­sio­pis­to-e­lo­ku­vis­ta, eikä ky­se enää ole sa­man ka­li­be­rin elo­ku­vas­ta kuin edel­li­sellä ker­ral­la. Pyhäinhäväis­tyk­seltä vielä väl­tytään, mut­ta pyt­ti­pan­nu on nyt kra­pu­lag­ril­lin an­ti­mis­ta ko­kat­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Jaetulla kuvalla ja postimerkkimäislliä rajauksilla tuon tuosta leikkivä kuva jää pääosin varsin pehmeäksi, mutta osin kyse tuntuu olevan hairahtuneesta taiteellisesta valinnasta sillä jälki on selvästi heikoimmillaan Vietnam-osioissa. Parhaimmillaan jälki on kiihdytysradalla päivän valossa, jolloin toisto yltää jopa miellyttävän erottelevalle tasolle. Siisti ääniraita toistaa dialogin kirkkaasti ja vaimeasti taustalla soivan musiikkiraidan puhtaasti. Ekstraton. (IJ)
09/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy