Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Killing

Peli on menetetty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kub­ric­kin li­ki ne­ro­kas keik­ka­ku­vaus on vai­kut­ta­nut pal­jon myö­hem­piin elo­ku­viin, äk­kipäätä ai­na­kin Ta­ran­ti­noon ja Oli­ver Sto­neen.

Kub­ric­kin li­ki ne­ro­kas keik­ka­ku­vaus (ryöstö = kil­ling) on vai­kut­ta­nut pal­jon myö­hem­piin elo­ku­viin, äk­kipäätä ai­na­kin Ta­ran­ti­noon ja Oli­ver Sto­neen.
Ra­port­ti­tyy­liin ja sil­loi­sis­ta mo­der­neis­ta ro­maa­neis­ta tut­tui­hin eri näkö­kul­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va käyttää te­hok­kaas­ti kel­loa hyväk­seen.
Lop­pu­rat­kai­su on eri­tyi­sen tyy­likäs, kun kat­so­ja­kin huo­maa oman tun­ne­kuo­hun­sa, jo­ka peit­tyy la­ko­ni­suu­den al­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva näyttää hieman kohinaa. Selkeä monoraita. Tekstitys englanniksi. Traileri ja neljän sivun triviavihko.. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy