Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mad City

Yksinoikeudella 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha dik­ta­tuu­rien vi­hol­li­nen oh­jaa­ja Cos­ta-­Gav­ras hää­rii me­diayh­teis­kun­nan epä­koh­tien kim­pus­sa.

Van­ha dik­ta­tuu­rien vi­hol­li­nen oh­jaa­ja Cos­ta-Gav­ras hää­rii me­diayh­teis­kun­nan epä­koh­tien kim­pus­sa. Ai­he ei ole uu­si: tv-yh­tiöi­den ja toi­mit­ta­jien häikäi­lemättö­myys.
John Tra­vol­ta on lap­sen hen­ki­sellä ta­sol­la ole­va mu­seo­var­ti­ja, jo­ka saa pot­kut. Hän pa­laa kes­kus­te­le­maan joh­ta­jat­ta­ren kans­sa hau­li­kon ja dy­na­miit­ti­kas­sin voi­mal­la. Suu­rel­ta tv-a­se­mal­ta lähdön saa­nut re­port­te­ri Dus­tin Hoff­man on sat­tu­mal­ta sa­maan ai­kaan ra­ken­nuk­ses­sa.
Toi­mit­ta­jal­la on usei­ta mah­dol­li­suuk­sia lo­pet­taa kid­nap­paus­ti­lan­ne. Lo­pet­taa­ko he­ti? Ei tie­tenkään, mut­ta kli­seehän tämä on.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen kirkas kuva ja toimivat surroundäänet. Traileri ja paljon faktaruutuja uutisbisneksestä. R1-versiossa mukana myös pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy