Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maailmojen sota - 2 Disc Special Edition

War of the Worlds - Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200676EAN: 7332431019331

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

H.G. Well­sin klas­sik­ko­ta­ri­nan päi­vi­tys ot­taa lähtö­koh­dak­seen so­siaa­li­sen epä­ta­sa-ar­von ja rik­ko­nai­set per­heet.

H.G. Well­sin klas­sik­ko­ta­ri­nan päi­vi­tys ot­taa lähtö­koh­dak­seen so­siaa­li­sen epä­ta­sa-ar­von ja rik­ko­nai­set per­heet. Hen­ki­ses­ti loh­dut­to­mas­ta al­ku­ti­las­ta edetään fyy­si­seen kär­si­myk­seen.
E­lo­ku­van dra­ma­tur­gia va­joaa lo­pus­sa efek­ti­kau­hun pe­rin­tei­seen ker­ron­taan. “I lo­ve you” -ho­ke­maa kuul­laan yl­lin kyl­lin.­Ter­ro­ris­tit­kin mai­ni­taan ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuudella ei brijeerata, vaan realistisuutta tavoitellaan. Kaksi toimivaa ääniraitaa. Ekstroissa 8+6+8+13+8 min. dokumentit ja neljä tuotantopäiväkirjaa. Soitin ei suostu näyttämään kolmea viimeistä dokumenttia, joten niiden pituuksia ei voitu laskea. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy