Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valo yössä

Shining Through 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­mant­ti­nen va­koo­jae­lo­ku­va.

Ro­mant­ti­nen va­koo­jae­lo­ku­va. Me­la­nie Grif­fith eläy­tyy aloit­te­le­van ma­ta­ha­rin roo­liin Hit­le­rin Sak­sas­sa. Jän­ni­tystä ja vaa­raa, lu­paa kan­si. Ke­nel­le on, ke­nel­le ei.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas ja vakaa kuva on hyvin laaja, mutta värit näyttävät laimeahkoilta. Ääniraita keskittyy aika pitkälle keskikanavalle. Ekstroissa kuusi pienoishaastattelua, neljän minuutin mainosdokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy