Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Smurfs - 3D

Smurffit - 3D 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MVC 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 269456EAN: 5051162287476

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Neil Patrick Harris ja pikku-ukot suomi-trikoissaan
Neil Patrick Harris ja pikku-ukot suomi-trikoissaan

Elokuva

Taia­no­mai­nen si­ni­nen kuu — ja yhtä si­ni­nen 3D Blu-­ray — sii­vittävät bel­gia­lai­sen sar­ja­ku­va­piirtäjä Peyon vuon­na 1958 luo­mat hah­mot 3D-­tut­ki­mus­mat­kal­le New Yor­kiin.

Taia­no­mai­nen si­ni­nen kuu — ja yhtä si­ni­nen 3D Blu-ray — sii­vittävät bel­gia­lai­sen sar­ja­ku­va­piirtäjä Peyon vuon­na 1958 luo­mat hah­mot 3D-tut­ki­mus­mat­kal­le New Yor­kiin. Ta­ri­na it­sessään on en­nestään tut­tu ja ai­ko­jen ku­lues­sa jo pe­rus­teel­li­ses­ti tes­tat­tu — vii­mei­simpänä sa­maa kaa­vaa tai­si käyttää sa­tu­hu­pai­lu "Lu­mot­tu" — mut­ta hah­mot piir­tyvät ve­toa­vas­ti ja yh­teis­pe­li ih­mis­hah­mo­jen ja pik­se­liuk­ko­jen vä­lillä toi­mii mu­ka­vas­ti. Sur­ku­hu­pai­sa vel­ho Gar­ga­mel saa hyvät raa­mit Simp­so­nien ää­nenä par­hai­ten tun­ne­tul­ta Hank Aza­rial­ta, ja lisää tart­tu­ma­pin­taa tuo "How I met your mot­her" -sar­jan Neil Pat­rick Har­ris Smurf­fi­maan suurlä­het­tiläi­den pai­kal­li­se­na isäntänä.
Symp­pik­set si­ni­set pik­ku-u­kot pon­nis­ta­vat kol­man­teen ulot­tu­vuu­teen var­sin tyy­li­puh­taas­ti tar­joil­len vauh­di­kas­ta me­noa niin ko­to­naan Smurf­fi­kylässä kuin ympä­ri Man­hat­ta­nia säntäil­lessään. Smurf­fit näyttävät söpöiltä ja is­tu­vat ympä­ristöönsä moit­teit­ta, ja pa­ras­taan pistää myös luon­nos­taan kol­miu­lot­tei­nen New York Ci­ty. Ko­ko­nai­suu­te­na ky­seessä on ilah­dut­ta­van töys­sytön ja ke­peän läm­min­hen­ki­nen las­ten seik­kai­lue­lo­ku­va, jo­ka vetä­nee nos­tal­gia­hen­gellään myös ai­kui­sy­leisöä mu­ka­naan. Run­sas tuo­te­si­joit­te­lu pistää kieltämättä silmään, mut­ta toi­saal­ta on­han ky­se ka­pi­ta­lis­min keh­dos­ta.

Kuva & ääni

Jäsentynyt 3D-kuva on hallittu kaikkissa ulottuvuuksissa, vaikka Smurffikylään päätyvä alun taka-ajojakso näyttääkin yllättävän raikeiselta ja väritoistoltaan paahdetulta. Vastapainoksi tarjolla on näyttävää ja saumattoman uskottavaa tilakuvaa, jonka bravuuri on madonreiän sinipyörre, joka tuntuu imevän puiden lehdet teatterin takaakin. Puolet imaisevasta tilaelämyksestä tulee luonnollisesti ääniraidan kautta, joka onkin hyvin mukana paitsi madonreiässä myös kaikenlaisessa taikomisessa ja yhdessä huomattavassa tienylityksessä. Alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on taltioitu häviöttömässä DTS-HD Master Audio -muodossa muiden kielivaihtoehtojen, suomi mukaanlukien, löytyessä levyltä Dolby Digitalina.

Ekstrat

Ekstroista löytyy kaksi tekijöiden kommenttiraitaa (ensimmäisellä ohjaaja yksin ja toisella tuottaja, tehostemies ja sarja käsikirjoittajia), poistettuja kohtauksia (8 min.), mokia (25 sek.), peli, musiikkimontaasi (2 min.) ja asialliset koosteet sarjakuvan muuttamisesta elokuvaksi (8 min.), näyttelijöistä (9 min.), Hank Azariasta velhona (10 min.) ja animoinnista (9 min.). Elokuvan voi myös katsoa 2D-muodossa. (IJ)
19/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy