Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dina

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hur­ja ai­he: pik­ku­tyttö ai­heut­taa va­hin­gos­sa äi­tinsä kuo­le­man ja jou­tuu isänsä syytös­ten koh­teek­si ja tämän hylkäämäk­si.

Hur­ja ai­he: pik­ku­tyttö ai­heut­taa va­hin­gos­sa äi­tinsä kuo­le­man ja jou­tuu isänsä syytös­ten koh­teek­si ja tämän hylkäämäk­si.
Vil­li tyttö pur­kaa rai­von­sa sel­loon ja sek­siin. Nor­jan vuo­nois­sa eli näemmä suo­ma­lai­sia­kin hur­jem­pia kan­so­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Hieman aliasing-värinää. Ekstroissa 24 min. dokumentti, 2 min. vaihtoehtoloppu, tiiseri, traileri, neljä haastattelua ja 7 min. kuvauksista. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy