Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän

?Que he hecho YO para merecer esto!! 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 93808EAN: 5706550024750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Ped­ro Al­mo­dová­rin pää­teok­siin kuu­lu­va ta­ri­na ker­too mad­ri­di­lai­ses­sa lä­hiössä se­koi­le­vas­ta per­heestä.

Oh­jaa­ja Ped­ro Al­mo­dová­rin pää­teok­siin kuu­lu­va ta­ri­na ker­too mad­ri­di­lai­ses­sa lä­hiössä se­koi­le­vas­ta per­heestä. So­vi­nis­ti­mies ajaa tak­sia, vai­mo sii­voaa ja vetää pil­le­reitä, poi­ka te­kee bis­nestä na­mu­se­tien kans­sa. Tämä kaik­ki esi­tetään niin kuin se oli­si täyttä ar­kipäivää to­del­li­suu­des­sa­kin ja niinhän se luul­ta­vas­ti on­kin.
Hah­mot ovat kie­roi­na ja it­sekkäinä­kin hy­vin sym­paat­ti­sia luo­muk­sia. Oh­jaa­ja pää­si teok­sel­laan la­ti­na­lai­sen kult­tuu­rin rap­pion ku­vaa­ja­na Fel­li­nin ja Et­to­re Sco­lan rin­nal­le, mut­ta hä­nen ei tar­vin­nut liioi­tel­la. Kai­ken hui­puk­si hän osaa ol­la haus­ka.
Ko­me­dia vi­rittää vä­littömäs­ti oi­keal­le aal­to­pi­tuu­del­le jo en­nen al­ku­teks­tejä, kun sii­voo­ja tree­naa kamp­pai­lu­la­ji­har­joit­tei­ta luu­dal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kelmeävärinen, perin juurin eurooppalainen kuva kohisee kuin muurahaispesä, mutta tämä näytti samanlaiselta aikoinaan teatterissa. Selkeä ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy