Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli

- Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 128/127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS5.1, Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si kah­den le­vyn SE tar­joaa ku­ta­kuin­kin sa­man­ta­soi­sen ku­van kuin aiem­mat ver­siot, mut­ta myös hui­mat ekst­rat, te­hok­kaan DTS-rai­dan sekä pi­den­ne­tyn ver­sion, jos­sa pil­ven­piirtäjän sähkön­kat­kai­su esi­tetään pi­den­net­tynä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, tehostemies Richard Edlundin kommenttiraita, pidennetty kohtaus, tekstikommentteja, Newscats-kooste, poistettuja ja epäonnistuneita kohtauksia, kohtauksia vaihtoehtoisilla äänillä, kaksi lehtiartikkelia, ohjelma leikkaamisesta, monikuvakulmilla varustettu kuvaushuone, äänimiksaushuone, slideshow, käsikirjoitus, kolme traileria, 7 min. mainosmateriaalia, havainnollinen 3 min. esitys laajakuvan pilkkomisesta pan & scan -kuvaksi, kaksi piilotettua bonusta ja 8 sivun triviavihko.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy