Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuoripoikien kosto

The Dangerous Lives of Altar Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

"Se­rious troub­le or se­rious bo­re­dom?" Yh­teistä sar­ja­ku­vaa väsäävät ka­to­li­sen kou­lun op­pi­laat se­koit­ta­vat ta­run ja to­del­li­suu­den ve­revällä ta­val­la.
Wil­liam Bla­ken tee­moin ja nuor­ten aja­tus­ten ku­vaa­ja­na mu­ka­van to­del­li­nen. Jo­die Fos­ter ja Vin­cent d'O­nof­rio si­sa­re­na ja pap­pi­na.
Su­per­san­ka­ri­fa­nit saat­ta­vat pitää tästä, mut­ta elo­ku­va ei ai­van jak­sa kan­taa lop­puun saak­ka. Pe­rus­tuu edes­men­neen Ch­ris Fuhr­ma­nin kir­jaan. Fos­ter oli mu­ka­na tuot­ta­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Liian lyhyt kesto takakannessa. Ikävä kerrosstoppi. Ekstroihin on tallennettu 6 min. poistettuja kohtauksia, 10 min. haastatteluja, 5 min. dokumentti, elokuvaa jakavat animoidut kohtaukset kommentein, tuotantopiirustuksia, 30 min. kohtausten anatomiaa ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy