Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sydänten kaapparit

The Abduction Club 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vir­kistävä ta­ri­na kid­nap­pauk­sia har­ras­ta­vas­ta aa­te­lis­ten sul­ha­seh­dok­kai­den ker­hos­ta 1800-­lu­vun Ir­lan­nis­sa.

Vir­kistävä ta­ri­na kid­nap­pauk­sia har­ras­ta­vas­ta aa­te­lis­ten sul­ha­seh­dok­kai­den ker­hos­ta 1800-lu­vun Ir­lan­nis­sa. Ta­ri­nan kään­teet ovat kuin suo­raan Vii­mei­sestä Mo­hi­kaa­nis­ta, mut­ta hah­mot ovat — kan­keah­kois­ta näyt­te­lijöistä huo­li­mat­ta — hy­viä, ja ker­ho idea­na lois­ta­vas­ti elo­ku­vak­si tai­pu­va. Ja­neaus­te­nia aa­vis­tuk­sen ver­ran vä­hemmällä sou­vaa­mi­sel­la ja run­saam­mil­la toi­min­ta­koh­tauk­sil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Yhdelle kerrokselle pakattu kuva on hieman kalpea ja tarpeettoman kohinainen, mutta muutoin tasokas. Verrattain hillitty kaksikanavainen ääni on niin puheen kuin tehosteiden osalta miellyttävää kuunneltavaa. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy