Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yövartija

Nightwatch 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja te­ki tans­ka­lai­sen Nat­te­vag­ten-­teok­sen­sa uu­sik­si Hol­lywoo­dis­sa.

Oh­jaa­ja te­ki tans­ka­lai­sen Nat­te­vag­ten-teok­sen­sa uu­sik­si Hol­lywoo­dis­sa. Hie­man sa­maan ta­paan kuin Slui­ze­rin Va­nis­hin­gil­le kä­vi, van­ha tai­ka oli kuol­lut. Eikä juu­ri mai­net­taan pa­rem­pi, suo­ras­taan ikä­vys­tyttävä.
Ruu­mis­huo­neen yö­var­ti­ja­na käyttö­ra­ho­ja tie­naa­vaa opis­ke­li­jaa esittävä Ewan McG­re­gor näyttää nuo­rel­ta ja et­sivän roo­lis­sa ole­va Nick Nol­te ha­lut­to­mal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuinka tällaista enää tuodaan maahan: kammottava pan & scan-kuva, vain alkukuvat ovat laajana. Ääniraita ei ole juuri kummoisempi. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy