Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappava ydin

Scorcher 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106663EAN: 5706132359768

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyhjänpäiväi­nen ison ra­han ka­tast­ro­fie­lo­ku­va, jos­sa man­ner­laat­to­jen liik­ku­mi­nen ai­heut­taa glo­baa­lia läm­pe­ne­mistä.

Tyhjänpäiväi­nen ison ra­han ka­tast­ro­fie­lo­ku­va, jos­sa man­ner­laat­to­jen liik­ku­mi­nen ai­heut­taa glo­baa­lia läm­pe­ne­mistä. Asian­tun­ti­jat luot­ta­vat ti­lan­teen pe­las­tu­van epäus­kot­ta­val­la ”­seis­mi­sellä vas­tais­kul­la”. Yk­silö­ta­sol­la ta­pah­tu­vat ereh­dyk­set se­koit­tu­vat maail­man koh­ta­loon. Jän­ni­tystä on­nis­tu­taan kui­ten­kin kun­niak­kaas­ti pitämään yllä useal­la eri ta­sol­la.
Ku­van tark­kuus on riittävä, vaik­ka­kin mat­ta­pin­tai­nen. Mo­ni­ka­na­vai­suut­ta on käy­tet­ty te­hok­kaas­ti, ta­ka­kaiut­ti­met vä­littävät sig­naa­lia jat­ku­vas­ti. Bas­so­ka­na­va toi­mii te­hok­kaas­ti. Ekst­rois­sa on trai­le­ri. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy