Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Bank Job

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Nordiak FilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206781EAN: 5708758673426

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordiak Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pank­ki­keik­ko­jen ku­vauk­set on yk­si kaik­kein kli­sei­sim­mistä elo­ku­va­la­ji­tyy­peistä.

Pank­ki­keik­ko­jen ku­vauk­set on yk­si kaik­kein kli­sei­sim­mistä elo­ku­va­la­ji­tyy­peistä. Mut­ta elo­ku­va on syn­di­koi­tua po­pu­laa­ri­kult­tuu­ria siinä missä ar­kipäivän sar­ja­ku­vast­ri­pit. Ne pe­rus­tu­vat hal­li­tul­le tois­tol­le. Kat­so­ja tietää suu­rin piir­tein mitä tu­le­man pitää, mut­ta jän­ni­tys on­kin siinä, mitä tehdään toi­sin. The Bank Job osaa tehdä toi­sin.
To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va keik­ka­ku­vaus an­taa mah­dol­li­suu­den tark­kaan ajan­ku­vaan Lon­toos­ta 1971, sen po­li­tii­kas­ta ja sek­sis­kan­daa­leis­ta. Pää­hen­kilöt ovat sym­paat­ti­sia, jo­ten kat­so­ja pys­tyy hy­vin eläy­tymään an­ti­san­ka­rien aja­tuk­siin.
Kai­ken kuor­rut­taa suo­ras­taan ne­ro­kas aja­tus luo­da ar­ki­nen 007-tyyp­pi, jo­ka ker­too, mil­lais­ta to­del­li­sen ja­mes­bon­din työ lo­pul­ta on­kaan. Var­sin­kaan ang­lo­fii­lien ei kan­na­ta mis­sa­ta tätä elo­ku­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
27/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy