Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aina lähelläsi

Up Close and Personal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99785EAN: 6415018617135

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Symp­pis uu­tis­tuot­ta­ja­kon­ka­ri ot­taa tuo­reen ank­ku­ri­ha­luk­kaan suo­ja­tik­seen, mut­ta mat­kal­la pik­ku­ka­na­van sää­tytöstä ison syn­di­kaa­tin ykkö­sank­ku­rik­si on muu­ta­kin kuin ko­vaa työtä ja elämä­no­pe­tuk­sia.

Symp­pis uu­tis­tuot­ta­ja­kon­ka­ri (Ro­bert Red­ford) ot­taa tuo­reen ank­ku­ri­ha­luk­kaan (Mic­hel­le Pfeif­fer) suo­ja­tik­seen, mut­ta mat­kal­la pik­ku­ka­na­van sää­tytöstä ison syn­di­kaa­tin ykkö­sank­ku­rik­si on muu­ta­kin kuin ko­vaa työtä ja elämä­no­pe­tuk­sia.
Ai­na ka­ris­maat­ti­nen Red­ford ja vah­voi­hin nais­roo­lei­hin syn­ty­nyt Pfeif­fer luo­vat rak­kaus­ta­ri­nan, jo­ka on­nis­tuu luo­vi­maan kli­sei­den ka­ri­kot ja ole­maan ke­vyestä luon­tees­taan huo­li­mat­ta ai­dos­ti ve­toa­va ker­to­mus.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu erittäin löyhäs­ti Alan­na Nas­hin elämän­ker­ta­kir­jaan ”­Gol­den Girl”, jo­ka ker­too ame­rik­ka­lai­sen tv-ank­ku­ri Jes­si­ca Sa­vitc­hin traa­gi­sen ta­ri­nan.

Kuva, ääni & ekstrat

Voimakkaan kohinainen ja monivärinäinen kuva, joka voisi olla myös väritoistoltaan onnistuneempi. Silti jälki on yhä miellyttävyyden rajoissa. Ääniraita on sisällöllisesti keskimääräistä hiotumpi kokonaisuus ja teknisesti mukiinmenevä, vaikkei tästä oppia kannata ottaakaan. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy