Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chicken Run

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: DreamWorksKuva:
Anamorfinen 1.73
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (DreamWorks) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos tämä ei oli­si Nick Par­kin luo­mus, Ka­nan­len­to sai­si luul­ta­vas­ti vii­si täh­teä.

Jos tämä ei oli­si Nick Par­kin luo­mus, Ka­nan­len­to sai­si luul­ta­vas­ti vii­si täh­teä. Hie­noi­nen pet­ty­mys siis.
Kaik­ki on pe­riaat­tees­sa koh­dal­laan: kek­se­liäi­syyttä, huu­mo­ria ja vauh­tia riittää. Wal­la­ce & Gro­mi­tiin ver­rat­tu­na tämä on kuin sei­so­va pöytä. Ta­va­raa on niin pal­jon, et­tei oi­kein mi­hinkään pää­se kes­kit­tymään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on erinomainen, vaikka teatterikuvasuhde oli 1.85:1. Mukana on peräti kaksi ääniraitaa; monen kuluttajan kohdalla haman tulevaisuuden DTS6.1ES. Kolmas surround-kanava johdetaan katsojan taakse. Raita on synkronoitu, joten se kuulostaa tosi tuhdilta myös kuuden kanavan DTS-dekooderin kautta. DD5.1 toimii sekin mainiosti. R2 (Suomi) -versiossa oli vain DD-raita. R1-versio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy