Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fences

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112738624

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pu­he­ri­pu­li­nen draa­ma yl­peästä ros­ka­kus­kis­ta, jo­ka ka­pi­noi elämänsä ra­ja-ai­to­ja vas­taan lä­hei­sil­leen pitä­missään pa­lo­pu­heis­sa.

Pu­he­ri­pu­li­nen draa­ma yl­peästä ros­ka­kus­kis­ta (Den­zel Was­hing­ton), jo­ka ka­pi­noi elämänsä ra­ja-ai­to­ja vas­taan lä­hei­sil­leen pitä­missään pa­lo­pu­heis­sa. Sa­mal­la mies yllä­pitää omia ai­to­jaan sekä ko­tin­sa että per­heensä ympä­rillä, mut­ta ei pelkää as­tua it­se ra­jan toi­sel­le puo­len.
Vah­van näy­telmämäi­nen elo­ku­va luot­taa pa­riin tar­kas­ti ra­jat­tuun ta­pah­tu­ma­paik­kaan ja hengäs­tyttävään määrään vuo­ro­sa­no­ja. Pu­he aal­toi­lee pesä­pal­los­ta tu­le­vai­suu­den pel­koi­hin ja toi­vei­siin, ar­jes­ta ai­na sen rik­ko­viin pal­jas­tuk­siin. Ta­ri­na on ri­kas ja pol­vei­le­va, ih­mi­set sen kes­kellä kiin­nos­ta­via, mut­ta rei­lun kah­den tun­nin ai­ka­na ker­ron­nan näy­telmämäi­syys tun­tuu ras­kaal­ta pai­nol­ta li­haa vas­ten.
Pe­rio­di­luo­kan yh­teis­kun­ta­ku­vaus ra­joit­tuu tässä naa­pu­rus­ton sfää­riin ja kom­men­toi­dut il­miöt pääo­sin ar­kis­ten sat­tu­mus­ten ta­sol­le, mut­ta ker­ron­nan tem­po ja Was­hing­to­nin vetämä ka­ris­maat­ti­nen näyt­te­lijä­kaar­ti saa ko­ko­nai­suu­den mais­tu­maan pääo­sin us­kot­ta­val­ta pa­lal­ta elämää.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Au­gust Wil­so­nin näy­telmään.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva luo vähin elein uskottavan pläntin elämää jossakin periodin kainalossa, kulman takana suurelta maailmalta piilossa. Terävä ja väritoistoaan myöten kaunis kuva. Nonstop-dialogilla armoitettu ääniraita ei juuri ehdi muuta tehdä kuin toistaa vuorosanat, mutta tekee tämän moitteitta. Ekstroissa sarja koosteita elokuvan synnystä. (IJ)
13/06/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy