Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bellen lumottu maailma

Belle's Magical World 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 3964EAN: 733834367108

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me uut­ta ta­ri­naa Bel­len ja hir­viön seik­kai­luis­ta.

Kol­me uut­ta ta­ri­naa Bel­len ja hir­viön seik­kai­luis­ta. Suo­raan vi­deol­le. Oh­jaa­jien määrä on li­ki ennä­tyk­sel­li­nen seit­semän.

Kuva, ääni & ekstrat

Yksinkertaista animaatiota tarjoava kuva ja yksinkertaisesti kudottu äänimatto. Suomi-dubbaus on 5.1:nä. Ekstroihin on tallennettu Disneyn lauluvalikoima, peli sekä lumotun ympäristön esittelyä eri vuodenaikoina ja eri tehosteilla. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy