Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Logan’s Run

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 2.29*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam F. No­la­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va ta­ri­na vuo­den 2274 yh­teis­kun­nas­ta, jos­sa elämä on help­poa, mut­ta lop­puu 30-­vuo­tiaa­na.

Wil­liam F. No­la­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va ta­ri­na vuo­den 2274 yh­teis­kun­nas­ta, jos­sa elämä on help­poa, mut­ta lop­puu 30-vuo­tiaa­na.
Köm­pelöä ret­ros­ci­fiä, jo­ka omaa vietäväs­ti viehä­tystä. On moi­tit­tu liian pitkäk­si ja tylsäk­si lop­pu­puo­lel­taan. Se on ma­kua­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen levy näin 1970-luvun elokuvaksi. Ekstroissa esitellään ohjaaja ja näyttelijät. Ohjaajan kommenttiraita koko leffalle. Featurette ”A Look Into 23th Century”. Traileri. 8-sivuinen triviavihko. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy