Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ennustus - 30-vuotisjuhlajulkaisu

The Omen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 84958EAN: 6438044118551

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Op­por­tu­nis­ti­se­na kau­hue­lo­ku­va­na pi­det­ty En­nus­tus on kai­kes­ta kri­tii­kis­ta huo­li­mat­ta pitä­nyt pin­tan­sa ajan saa­tos­sa hy­vin.

Op­por­tu­nis­ti­se­na kau­hue­lo­ku­va­na pi­det­ty En­nus­tus on kai­kes­ta kri­tii­kis­ta huo­li­mat­ta pitä­nyt pin­tan­sa ajan saa­tos­sa hy­vin. Vaih­do­kas-ta­ri­noi­den aa­te­lia jän­tevän, to­sin lo­giik­kaa uh­maa­van kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa an­sios­ta. K18 tun­tuu hie­man liioit­te­lul­ta.
Kun iso­sis­ko ker­toi mi­nul­le elo­ku­van ta­pah­tu­mat li­ki neljän­nes­vuo­si­sa­ta sit­ten, mie­li­ku­vi­tus läh­ti he­ti liik­keel­le hyytävällä ta­val­la. Siinä ei pal­jon elo­ku­via tar­vit­tu. Näin pitäi­si kä­si­kir­joi­tuk­set tehdä ny­kyää­kin kau­hue­lo­ku­viin. Jos ei ker­rot­tu­na hyydä, niin tur­ha on tehdä. Hyvä ki­ta­ris­ti kuun­te­lee, kuu­los­taa­ko rif­fi hyvältä akus­ti­sel­la en­nen kuin kyt­kee plu­gin vah­vis­ti­meen.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiempaan Trilogy-boksin versioon verrattuna Kuva ei ole enää kovin pehmeä tai rakeinen. Pientä kuvakohinaa toki. Väärä kuvasuhde kannessa. Äänentoisto kuulostaa pirteämmältä DD5.1:n ansiosta. Ääniraita on maltillinen. Voit valita myös alkuperäisen monoraidan. Ekstrat poikkeavat aiemmasta Special Editionista: dokumentti, säveltäjä Jerry Goldsmithin kommenttiraita, ohjaajan intro, käsikirjoittaja David Seltzerin merkintöjä, kuvagalleria ja Wes Cravenin haastattelu. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Donner
Pääosissa: Gregory Peck Lee Remick
Tarina: David Seltzer
Kuvaus: Gilbert Taylor
Musiikki: Jerry Goldsmith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy