Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Limey

Kostaja Lontoosta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va, jo­ka al­kaa The Whon "­See­ke­rillä", al­kaa hy­vin.

E­lo­ku­va, jo­ka al­kaa The Whon "See­ke­rillä", al­kaa hy­vin. Ää­ri­tyy­likäs elo­ku­va ker­too­Te­ren­ce Stam­pin esittämän brit­ti­kos­ta­jan me­no-pa­luus­ta Ka­li­for­niaan. Haus­ka, ja huu­mo­ri on mus­taa.
En­simmäi­sen ker­ran jo­ku kek­si luo­da koh­tauk­sen soh­val­le, kun kau­kosää­ti­met ovat hu­kas­sa. Stam­pin 1960-lu­vun elo­ku­vapät­kiä hyö­dyn­netään.

Kuva, ääni & ekstrat

Ohjaajalle ominaiset vaihtelevat kamerakulmat, imperfektiä ja preesensiä veivaava kerronta toistuu hämmästyttävän hyvin kuvassa, joka on sinänsä harvinainen, sillä se pakottaa tv:n näyttämään filmin väkisin anamorfisena. Kannessa lukee 1.75:1 full frame anamorf. R2 (UK) on 1.85:1, johon tätä olisi syytä verrata. Liki täydellistä digitalisointia muuten. Mainio ääniraita, joka käyttää kaikkia kaiuttimia jouhevasti. Ekstroissa ohjaajan ja näyttelijöiden kommenttiraidat. Featurette ja soundtrack puuttuvat tästä versiosta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Steven Soderbergh
Pääosissa: Terence Stamp Henry Fonda
Tarina: Lem Dobbs
Kuvaus: Edward Lachman
Musiikki: Cliff Martinez
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy