Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Austin Powers - Agentti, joka tuuppasi minua

- Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Bond -­pa­ro­dian jat­ko-o­sa, jo­ka pe­rus­tuu Mi­ke Myer­sin roo­li­hah­moi­hin 1960-­lu­ku­lai­se­na agent­ti­na ja tämän ark­ki­vi­hol­li­se­na Dr. Evi­linä.

Ja­mes Bond -pa­ro­dian jat­ko-o­sa, jo­ka pe­rus­tuu Mi­ke Myer­sin roo­li­hah­moi­hin 1960-lu­ku­lai­se­na agent­ti­na ja tämän ark­ki­vi­hol­li­se­na Dr. Evi­linä. Vä­lillä haus­ka ja oi­val­ta­va, mut­ta suu­rim­mak­si osak­si mau­ton. De­byyt­tiä hie­man pa­rem­pi, kos­ka toi­min­ta pää­see liik­keel­le il­man tur­hia se­lit­te­lyjä. Ident­ti­nen le­vy Bue­na Vis­tan ver­sion kans­sa.
Eri­no­mai­nen le­vy, jo­ka vas­taa aiem­paa Bue­na Vis­tan le­vyä. 18 mi­nuut­tia pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia. Oh­jaa­jan, Myer­sin ja kä­si­kir­joit­ta­ja Mic­hael Mc­Cul­ler­sin kom­ment­ti­rai­ta. 26 mi­nuut­tia ku­vaus­ten do­ku­men­toin­tia. Biog­ra­fiat ja fil­mog­ra­fiat. Ca­meoi­den esit­te­ly ja fil­mog­ra­fiat. Neljä trai­le­ria. Kak­si mu­siik­ki­vi­deo­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy