Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuolleiden runoilijoiden seura - Special Edition

Dead Poets' Society 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Car­pe diem on sa­non­ta vii­kon­lop­pua ja elä­keikää iän kai­ken odot­ta­vil­le suo­ma­lai­sil­le.

Car­pe diem on sa­non­ta vii­kon­lop­pua ja elä­keikää iän kai­ken odot­ta­vil­le suo­ma­lai­sil­le. Päivä ker­ral­laan ja het­kestä kiin­ni, sa­no.
Ro­bin Wil­liams jyrää op­pi­lail­le omaa aja­tus­maail­maa tu­kah­dut­ta­van, so­sia­lis­tis­ta hal­lin­toa muis­tut­ta­van kou­lujär­jes­telmän vas­ta­pai­nok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita on aiempaa erottelukykyisempi DD5.1, kun aiempi Sandrewn levy oli Dolby Surround. Special Editionissa on myös ekstroja: 27 min. dokumentti, 8 min. poistettuja kohtauksia, 11 min. tribuutti Alan Spletille, 22 min. John Seale's Master Class, traileri ja kommenttiraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Peter Weir
Pääosissa: Robin Williams
Tarina: Tom Schulman
Kuvaus: John Seale
Musiikki: Maurice Jarre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy