Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

How to Marry a Millionaire

Kuinka miljonääri naidaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.51
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 40437EAN: 7391772394545

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mer­kittävä kol­mel­la ta­paa: Ma­ri­ly­nin en­simmäi­nen Ci­ne­maS­co­pe-e­lo­ku­va, yh­teis­työ Lau­ren Ba­cal­lin kans­sa ja pitääpä Ma­ri­lyn silmä­la­se­ja­kin.

Mer­kittävä kol­mel­la ta­paa: Ma­ri­ly­nin en­simmäi­nen Ci­ne­maS­co­pe-e­lo­ku­va, yh­teis­työ Lau­ren Ba­cal­lin kans­sa ja pitääpä Ma­ri­lyn silmä­la­se­ja­kin.
Mal­li­tytöt jah­taa­vat mil­jonää­rejä. Ba­call nak­kaa in­si­de-vit­sin Bo­gies­ta. Jul­kais­tiin aiem­min osa­na Ma­ri­lyn –­bok­sia, tämä lai­tos on 20th Cen­tu­ry Fox Clas­sics –­sar­jaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kunnostustyö on ollut sarjan vaativinta, silti kuvan laatu vaihtelee: rakeisuutta ja kuvakohinaa. Hyvin dialogia jaotteleva DD3/1-ääniraita. Ekstroissa kolme traileria, restauroinnin esittelyä ja Movietone News -pätkä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy