Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Murskaaja

The Enforcer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 85277EAN: 7321944185930

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Li­kai­nen Har­ry jah­taa tällä ker­taa ää­ri­va­sem­mis­to­lais­ta mus­tien mi­li­tant­tien ryhmää, jo­ka ei ole­kaan ai­van sel­lai­nen jouk­kio kuin aluk­si näyttää.

Li­kai­nen Har­ry jah­taa tällä ker­taa ää­ri­va­sem­mis­to­lais­ta mus­tien mi­li­tant­tien ryhmää, jo­ka ei ole­kaan ai­van sel­lai­nen jouk­kio kuin aluk­si näyttää.
Kön­sikkääl­le an­ne­taan nais­pa­ri (Gag­ney & La­cen Ty­ne Da­ly), jo­ten saam­me seu­ra­ta her­kul­lis­ta so­vi­nis­tin ja fe­mi­nis­tin vä­listä so­taa. Al­kaa laa­ha­ta vii­mei­sen puo­len tun­nin ai­ka­na, vaik­ka Har­ryn M44 vaih­tuu vä­lillä ker­ta­sin­koon.

Kuva, ääni & ekstrat

Latteahkot värit. Kuvakohinaa esiintyy paljon. Myös aliasing-juovavälkyntää. 5.1-raita käyttää aika mukavasti takakanavia. Ekstroissa 6 min. mainosdokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy