Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Guru

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bol­lywood-­ko­me­diaa hol­lywoo­di­lai­sit­tain.

Bol­lywood-ko­me­diaa hol­lywoo­di­lai­sit­tain. In­tia­lai­nen tans­si­no­pet­ta­ja seu­raa John Tra­vol­tan in­noit­ta­mia unel­miaan Jenk­kei­hin as­ti mut­ta pää­tyy­kin lef­fatäh­tey­den si­jaan sek­si­gu­ruk­si. Lep­poi­san hyvän­tuu­li­nen ilot­te­lu, jo­ka on­nis­tuu kar­ri­koi­dun epä­to­del­lis­ten hah­mo­jen­sa myötä­vai­ku­tuk­sel­la löytämään ta­ri­nas­taan lu­kui­sia hu­vit­te­lun paik­ko­ja. Kestää tes­ta­tus­ti ai­na­kin kak­si kat­so­mis­ker­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, hitusen rauhaton, mutta miellyttävän tarkka kuva, jossa kohinaa ja reunavärinää esiintyy havaittavasti vain hetkittäin. Pirteä, kohtalaisen laajaulotteinen ja tehokas ääniraita. Tekstitetyissä ekstroissa pääosan Jimi Mistryn sekä ohjaajan ja käsikirjoittaja Tracey Jacksonin kommenttiraidat, poistettuja kohtauksia (9 min.), musiikkivideo, animoitu kuvagalleria sekä anamorfiset tiiseri ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy