Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Yank in the R.A.F.

Meidän lentäjien kesken 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1941Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Stereo
VET: 26230EAN: 7391772394354

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­lay­boyn el­kein pyöräh­te­levä ame­rik­ka­lai­nen pi­lot­ti liit­tyy R.A.F.:n lentäjäk­si suu­rin piir­tein nais­seik­kai­lu­jen in­noit­ta­ma­na.

P­lay­boyn el­kein pyöräh­te­levä ame­rik­ka­lai­nen pi­lot­ti (Ty­ro­ne Power) liit­tyy R.A.F.:n lentäjäk­si suu­rin piir­tein nais­seik­kai­lu­jen in­noit­ta­ma­na. Bet­ty Grab­le ei voi vas­tus­taa van­haa ve­toaan. Elo­ku­va on lä­hinnä mie­len­kiin­toi­nen sik­si, et­tei Yh­dys­val­lat ol­lut vielä liit­ty­nyt toi­seen maail­man­so­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkkuus vaihtelee hienosta mustavalkokuvasta rakeiseen, printtivikaiseen ja sumuiseen. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy