Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuinka tappaa naapurin koira

How to Kill Your Neighbor's Dog 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­me­dia näy­telmä­kir­jai­li­jan it­sek­kyy­destä.

Ko­me­dia näy­telmä­kir­jai­li­jan (Ken­neth Bra­nagh) it­sek­kyy­destä. Vai­mon (Ro­bin Wright Penn) bio­lo­gi­nen kel­lo kil­kat­taa ja ko­vaa, mut­ta lap­set eivät is­tu mie­hen ku­vioi­hin. Naa­pu­riin muut­ta­va yk­sin­huol­ta­ja tyttä­ri­neen (Su­zi Hof­rich­ter) lisää pai­net­ta. Har­vi­nai­nen ame­rik­ka­lais/­sak­sa­lai­nen tuo­tan­to. Ro­bert Red­ford osa­tuot­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy