Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Haaste revolverisankarille

Invitation to a Gunfighter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1964Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.62
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 70612EAN: 6438044048551

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mys­ti­nen ta­ri­na ker­too palk­ka­tap­pa­jas­ta, jo­ka odot­taa kär­siväl­li­ses­ti kylän ai­noan etelä­val­tioi­den puo­lel­la tais­tel­leen ve­te­raa­nin saa­pu­mis­ta kau­pun­kiin.

Mys­ti­nen ta­ri­na ker­too palk­ka­tap­pa­jas­ta (Yul Bryn­ner), jo­ka odot­taa kär­siväl­li­ses­ti kylän ai­noan etelä­val­tioi­den puo­lel­la tais­tel­leen ve­te­raa­nin saa­pu­mis­ta kau­pun­kiin. So­dan jäl­jet näi­vettävät kau­pun­kia, jo­ta mah­ti­mies pyö­rittää. Ei kum­moi­nen elo­ku­va, mut­ta joi­ta­kin yk­si­tyis­koh­tia näh­tiin myö­hem­min lai­nat­tui­na Clint Eas­twoo­din elo­ku­vis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfisen kuvan taso vaihtelee kohtauksesta toiseen. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy