Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahan mahti

Resurrection 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­vid Finc­he­rin ”­Se­ven” oli ää­rimmäi­sen tyy­likäs ja ä­lykäs tril­le­ri, jon­ka ru­jon us­kot­ta­va maail­ma in­hi­mil­li­si­ne hah­moi­neen vei dir­ty­har­ry-­dek­ka­rit uu­del­le ai­ka­kau­del­le.

Da­vid Finc­he­rin ”­Se­ven” oli ää­rimmäi­sen tyy­likäs ja ä­lykäs tril­le­ri, jon­ka ru­jon us­kot­ta­va maail­ma in­hi­mil­li­si­ne hah­moi­neen vei dir­ty­har­ry-dek­ka­rit uu­del­le ai­ka­kau­del­le. Mant­te­lin­pe­rijäk­si on­kin sit­tem­min ol­lut tun­kua ja toi­nen tois­taan hal­pa­mai­sem­pia ko­pio­ta on tun­ke­nut mark­ki­noil­le, var­sin­kin suo­raan vi­deo­le­vi­tyk­seen. Pa­han mah­ti on juu­ri niin huo­no va­lo­ko­pio Seit­semästä kuin vain voi ku­vi­tel­la. Ero­tuk­sek­si esi­ku­vaan­sa ja ken­ties pla­gioin­ti­syyt­tei­den välttä­mi­sek­si on elo­ku­vaan lisät­ty san­ka­rin oman po­jan trau­maat­ti­nen me­ne­tys, jon­ka vuok­si Ch­ris­top­her Lam­bert sit­ten it­kes­ke­lee­kin kes­ki­ver­to­kyttää enemmän. Lef­fan eduk­si on to­sin sa­not­ta­va, et­tei hah­mo­jen jouk­koon ole pääs­syt li­vah­ta­maan mitään mac­hos­te­reo­tyyp­pejä. Jo­tain se­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikohko kuva ja ääni. Levyllä faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy