Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Lady Musketeer

La Femme Musketeer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 168 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 112148EAN: 6415018618958

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael York pa­la­si 1970-­lu­vul­la ihas­tut­ta­nei­den, Ric­hard Les­te­rin oh­jaa­mien, mus­ket­ti­so­tu­rie­lo­ku­vien tun­nel­maan.

Mic­hael York pa­la­si 1970-lu­vul­la ihas­tut­ta­nei­den, Ric­hard Les­te­rin oh­jaa­mien, mus­ket­ti­so­tu­rie­lo­ku­vien tun­nel­maan. Nyt d’Ar­tag­nan on jo van­ha, ja poi­ka­mai­nen tytär (Su­sie Amy) jat­kaa seik­kai­lun pe­rin­teitä.
Du­mas van­hem­man ta­po­ja nou­dat­taen so­pi­vas­ti oi­kei­ta his­to­rial­li­sia hen­kilöitä ja ta­pah­tu­mia hyö­dyntävä ta­ri­na ker­too Ric­he­lieun mant­te­lin­pe­rijän, ita­lia­lais­syn­tyi­sen kar­di­naa­li Ju­les Ma­za­ri­nin (Gé­rard De­par­dieu) suun­ni­tel­mis­ta. Nas­tass­ja Kins­ki on mi­la­dy­mai­nen la­dy Bol­ton.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävä, komeavärinen ja tarkka kuva tv-tuotannoksi. Myös ääniraita ylittää normaalin kaapelikanavien tason. Hallmark osaa tunnetusti asiansa. Ekstroissa traileri ja suppeat biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy